Gott Nytt Jubileumsår!

Kanske lite sent att önska gott nytt år, nu när vi har kommit en bit in januari och några onsdagar har passerat…

ab Kruthornen och Letta Gardet ligger dock inte på latsidan, utan har kört igång det nya året med att spela på lärarnas examensceremoni i universitetsaulan, vilken akustik det var! Det kändes fint att få rama slutet på deras studier, speciellt som det satt en f.d. lettgardist bland de nyutexaminerade lärarna.

Igår var vi och uppträdde på BRUNK (sittning, det vill säga middag och dans tillsammans med Uppsalas övriga studentorkestrar och några från Stockholm). En riktigt rolig kväll, full med bugg, lindy hop och swing! Dessutom är det kul att lyssna vad de andra studentorkestrarna har för sig. Några uppträder, precis som vi gjorde, under middagen och andra spelar dansmusik på släppet efter middagen.

Jubileumsarbetet går också framåt. Det tycks som en evighet till den 19:e april, men tiden går fortare än man anar. Man kan ju aldrig komma igång för tidigt! Sygruppen sitter just nu och funderar vilka kläder som gör sig bäst till vilka danser och byggruppen skissar på den optimala scenlösningen. Själv sitter jag just nu och söker tillstånd för att få ha en banderoll uppe på Uppsala kommuns gågata veckorna före showen, hoppas vi får den godkänd. :)

Tack och hej från Producenten Johanna