Kontakt

Om du funderar du över något, vill vara med spela och dansa med oss eller önskar boka oss för en spelning kan du höra av dig till någon av följande personer.

Förste Kruthorn

Anna-Lotta Hellqvist

E-post: 1kh@khlg.se

Första Lettgardist

Emma Ferritsius

Jag heter Emma och det är jag som är ”första letta” i år. Det innebär att jag har lite extra ansvar för dansgruppen, planerar rep och föreställningar, då i samråd med dirigenten. Vi är en grupp med blandad danserfarenhet inom olika stilar, vilket är väldigt roligt då det speglas i våra koreografier. Alla i gruppen hjälps åt att koreografera nya danser och påverkar vad vi gör. Vi har väldigt roligt tillsammans både på scen och utanför.

Jag gick med i föreningen VT19 för att jag älskar dans och vill alltid ha fler möjligheter till det. Vad jag insåg snabbt var att det var mer än bara dans och musik, jag hade hittat en superhärlig förening med fantastiska människor och har redan så många fina och roliga minnen. Om du är intresserad att dansa med oss kom och prova, det är bara att höra av dig till mig om du har några frågor!

Vi är i grunden en showdansgrupp men eftersom vi består av dansare med olika stilar som bakgrund, jobbar vi för att bredda och variera vår repertoar och blandar därför allt från balett via street till tango (nåja, försök till tango). Detta gör att oavsett om man har dansat litegrann eller hela sitt liv finns det alltid möjlighet att utvecklas som dansare i Letta Gardet! Framför allt är möjligheterna stora att samtidigt ha väldigt kul vid sidan av studierna och att skapa fantastiska minnen tillsammans! Välkommen att höra av dig till mig med frågor och funderingar på 1lg@khlg.se.

E-post: 1lg@khlg.se

Styrelsen

Utöver Förste Kruthorn och Förste Lettgardist består styrelsen av en dirigent, intendent (materialansvarig), kassör och sekreterare. Dessutom har vi också ett Andre Kruthorn som har hand om mat och fika i föreningen liksom en Andra Lettgardist som ser efter dansgruppens kostymförråd. Undrar du något så tveka inte att höra av dig, antingen till någon av ovanstående personer eller till styrelsens e-postadress.

styrelsen@khlg.se