Ludwig - En Wien Wien Situation – Kruthornen 60 år & Letta Gardet 55 år

Till Wien, den klassiska musikens huvudstad, anländer en ung och ambitiös Beethoven redo att visa världen vad han går för. Full med hopp och drömmar om att gå ner till historien som en av de stora kompositörerna såsom Mozart, Bach och Vivaldi tar sig Beethoven an staden. Han upptäcker dock tidigt att det inte är det lättaste att slå igenom, särskilt när motgångarna staplas upp en efter en.

Möt Beethoven, Mozart, Süssmayer och Elise samt många fler i detta storspex från KHLG och se om Beethoven når den succé han drömmer om eller om han faller i onåd hos kultureliten.

Vi ger er Beethovens 115:e symfoni ♫

Affisch till Jubileet Kruthornen 60 år & Letta Gardet 55 år

FÖRESTÄLLNINGAR

  • Torsdag 31 mars 18:30
  • Fredag 1 april 19:00
  • Lördag 2 april 12:00

Portarna öppnar 30 minuter innan föreställningens start.

BILJETTER

Barn under 12 år: Gratis
Barn 12-18 år, studenter & pensionärer: 120 kr
Vanlig biljett: 150 kr
Stödbiljett: 250 kr

Inget nationskort krävs.

Biljetterna säljs via billetto.se och biljettförsäljningen på internet stängs en timme innan varje föreställning. Därefter säljs biljetter i dörren i mån av plats, MEN då endast kontant betalning eller Swish!

KÖP HÄR

BANKETTEN

När sista föreställningens slutnoter ebbat ut bjuder KHLG in till storslagen bankett lördagen 2:a april kl. 18dk (dubbelkvart dvs. mingel från kl 18:00) i stora salen på Västmanlands-Dala nation.

Pris: 500 kr
Klädsel: Mörk kostym

Anmälan sker via detta googleformulär senast den 22/3. Där anges mat- och dryckespreferenser samt önskemål om bordsplacering om det finns, exempelvis om ni är ett sällskap som gärna sitter tillsammans.

PREMIÄRSEXAN

Efter premiären kommer vi att arrangera en enkel sexa som kommer att ske på Västmanlands-Dala nation.

Mer info och anmälan kommer snart!