Om du funderar du över något, vill vara med spela och dansa med oss eller önskar boka oss för en spelning kan du höra av dig till någon av följande personer.

 

Förste Kruthorn: Terese Törn

Jag heter Terese och som Förste Kruthorn är jag ordförande i föreningen. Jag har varit med i Kruthornen sedan hösten 2015. Jag började spela saxofon samtidigt som jag gick med i orkestern. Dock har jag spelat lite piano tidigare, så jag var ganska hemma på notläsning. Det jag vill säga är att man behöver verkligen inte vara ett proffs för att gå med i KHLG och ändå låter vi bra som orkester! Till mig kan man höra av sig om vad som helst som inte bara rör baletten.

 

E-post: 1kh(snabel-a)khlg.se

 

Första Lettgardist: Olle Hedgren

Jag heter Olle Hedgren och är Första Lettgardist, vilket betyder att jag leder dansgruppen. Jag gick med i Letta Gardet för två år sedan men har dansat i snart sex år. I grunden är jag självlärd poppare men övergick ganska snabbt till break dance och har nu helt vänt på pannkakan och dansar jazz och allt annat som Gardet har att bjuda på!

 

E-post: 1lg(snabel-a)khlg.se

 

Styrelsen

Utöver Förste Kruthorn och Förste Lettgardist består styrelsen av en dirigent, intendent (materialansvarig), kassör och sekreterare. Dessutom har vi också ett Andre Kruthorn som har hand om mat och fika i föreningen liksom en Andra Lettgardist som ser efter dansgruppens kostymförråd. Undrar du något så tveka inte att höra av dig, antingen till någon av ovanstående personer eller till styrelsens e-postadress.

styrelsen(snabel-a)khlg.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>