Om du funderar du över något, vill vara med spela och dansa med oss eller önskar boka oss för en spelning kan du höra av dig till någon av följande personer.

 

Förste Kruthorn: Terese Törn

Jag heter Terese och som Förste Kruthorn är jag ordförande i föreningen. Jag har varit med i Kruthornen sedan hösten 2015. Jag började spela saxofon samtidigt som jag gick med i orkestern. Dock har jag spelat lite piano tidigare, så jag var ganska hemma på notläsning. Det jag vill säga är att man behöver verkligen inte vara ett proffs för att gå med i KHLG och ändå låter vi bra som orkester! Till mig kan man höra av sig om vad som helst som inte bara rör baletten.

 

E-post: 1kh@khlg.se

 

Första Lettgardist: Ella Andreasson

Jag heter Ella och är ledare för orkesterns dansgrupp, så kallad ”första lettgardist”. Det är jag som leder repetitionerna, men i övrigt hjälps hela gruppen åt att skapa nya danser och utveckla vår grupp. Vi är i grunden en showdansgrupp men eftersom vi består av dansare med olika stilar som bakgrund, jobbar vi för att bredda och variera vår repertoar och blandar därför allt från balett via street till tango (nåja, försök till tango). Detta gör att oavsett om man har dansat litegrann eller hela sitt liv finns det alltid möjlighet att utvecklas som dansare i Letta Gardet! Framför allt är möjligheterna stora att samtidigt ha väldigt kul vid sidan av studierna och att skapa fantastiska minnen tillsammans! Välkommen att höra av dig till mig med frågor och funderingar på 1lg@khlg.se.

 

E-post: 1lg@khlg.se

 

Styrelsen

Utöver Förste Kruthorn och Förste Lettgardist består styrelsen av en dirigent, intendent (materialansvarig), kassör och sekreterare. Dessutom har vi också ett Andre Kruthorn som har hand om mat och fika i föreningen liksom en Andra Lettgardist som ser efter dansgruppens kostymförråd. Undrar du något så tveka inte att höra av dig, antingen till någon av ovanstående personer eller till styrelsens e-postadress.

styrelsen@khlg.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>